Over mij

Mijn naam is Bianca, ik ben deze winkel begonnen (4 September 2021) omdat het mijn passie is om mooie glaskralen te branden en daarmee o.a. sieraden te maken. Mijn winkel ligt in het mooie vesting dorp Bourtange (Groningen), rechts aan de toegangsweg vanaf de Nederlandse parkeerplaats voordat u het marktplein op gaat. De naam B4 staat voor : Bijoux bij Bianca Bourtange. Inspiratie haal ik overal uit wat betreft kleuren en vormen.

Ik brand mijn kralen met erg veel liefde, passie en plezier. Mochten er sieraden wat maat betreft niet zijn wat u zoekt dan kunt u mij een email sturen via het contactformulier. Samen kunnen we kijken welke aanpassingen mogelijk zijn. Ook werk ik in opdracht, neemt u daarvoor ook contact op via het contactformulier.

Ik verkoop inmiddels niet alleen mijn zelf ontworpen en gemaakte glassitems maar ook vele andere producten waar u zichzelf of andere blij mee kunt maken. Het grootste gedeelte van het assortiment is handgemaakt en zelfs fairtrade.

De inkoop van de artikelen doe ik samen met mijn man Robert. In de weekenden helpt Robert mee in de winkel. Niet alleen vinden we dat heel gezellig maar het biedt mij ook de mogelijkheid achter de brander te kruipen of in mijn atelier sieraden te maken.

Bij vragen over de voorraad of vragen over mogelijke aanpassingen en/of opdrachten: Neem contact met mij op. Ik beantwoord graag al uw vragen en doe mijn best om dit zo snel mogelijk te doen.

Samen zoeken we naar fantastische en eerlijke producten.